RSS

O nama

O nama

Šta je “VIP Kids”?

To je izdavačka kuća sa sedištem u Beogradu, Srbiji. Dobila je ime po, za nas, VEOMA VAŽNIM LIČNOSTIMA – DECI.   “VIP Kids” se bavi osmišljanjem, izradom i plasmanom PERSONALIZOVANIH KNJIGA ZA DECU. Ideja vodilja je da se  predstavi program “AlbaGreka” personalizovanih knjiga za decu u nameri da ih edukuje i pomogne im na raznim poljima.

Šta su to PERSONALIZOVANE KNJIGE?

Personalizovane knjige su posebno osmišljena i realizovana dečija izdanja edukativnog karaktera. Ono što je njihova prednost u odnosu na SVA druga izdanja je to što su glavni junaci ovih neobičnih, ljupkih i poučnih priča upravo vlasnici ovih knjiga SVOJIM PRAVIM IMENOM I PREZIMENOM. Imena ostale dece koja se pominju u ovim pričama, takođe su imena stvarnih drugara budućeg vlasnika i čitaoca ovih knjiga.   

Postoji više naslova a podeljeni su po kategorijama:

EKOLOŠKO EDUKATIVNE

Pande, Pingvini, Delfini, Slonovi, Džungla – ove knjige decu upoznaju sa određenom vrstom, njenim staništem, navikama itd

SOCIJALNO PSIHOLOŠKE

Odgovornost, Prijateljica noć – za decu koja imaju probleme i strahove

KNJIGE ZA SPECIJALNE PRILIKE

Rođendanska želja (dinosaurusi – podgrupa ekoloških knjiga), Novogodišnja priča (prelepa priča o darivanju – podgrupa socijalno psihološke) , Radosnica (knjiga za bebe)

Već je potpuno obrađeno još interesantnih i poučnih tema koje čekaju na svoj red u štampariji i to

Razvod (pomaže deci da prebrode težak period pri razvodu roditelja), Olovni vojnici (budi u deci pacifistička osećanja), Životinjska škola (uči decu da koriste svoje talente), Zozon (ekološka priča o ozonskom omotaču), Ptice (ekološka priča o pticama i kako sa njima postupati), Kosmos (obrazovna avantura), Leksikon (za tinejdžere).

Pored ovih knjiga otvoreni smo da napravimo novu priču o bilo kom od pitanja koja su trenutno interesantna i okupiraju decu.

Sve knjige se mogu odštampati na jednom od 10 svetskih jezika

Projekat personalizovanih knjiga dobio je podršku UJEDINJENIH NACIJA, UNICEF-a, pedagoga, psihologa, roditelja i što je najvažnije – same dece. Istraživanje je pokazalo da da više od 70% dece rađe čita OVAKVE, samo njihove knjige.

Inače, ilustracije za knjige su pripremili naši najeminentniji ilustratori.

Kako KNJIGA ZNA kako se JA zovem?

Zahvaljujući kompjuterskom programu, vlasniku naše licence je omogućeno da jednostavnim unosom osnovnih podataka (ime i prezime deteta kome je knjiga namenjena, grad u kojem živi, koliko ima godina i imena tri najbolja druga ili drugarice) može u roku od TRI do PET minuta da odštampa i spoji personalizovanu knjigu.

Zašto su “AlbaGreka ” knjge dobile pesebnu podršku Ujedinjenih nacija

Zato što vlasnicima licenci nudi siguran i dugoročan posao koji se može obavljati i od KUĆE.

Zato što je projekat posebno interesantan i ekonomski koristan za zemlje u recesiji.

Zbog svog edukativnog , pedagoškog, a opet, deci atraktivnog sadržaja.

I najviše, zato što decu edukuje u svim pravcima, BEZ imalo NASILJA.

Kako se postaje vlasnik “VIP Kids” licence?

“VIP Kids” budućem vlasniku individualne licence daje:

Kompjuterski program (softweare)

komplet od 200 knjiga (po 20 od svakog naslova)

reklamni flajer u .pdf i .doc formatu

obuku putem skype-a, telefona ili licno

Čak i da vlasnik licence iz bilo kog razloga nije u stanju da nastavi da se bavi ovim poslom, prodajom knjiga vraća uloženu investiciju, a ostaje u posedu softweara.

Ono što vam je potrebno da imate, da postanete vlasnik individualne licence je da imate kompjuter i štampač, komunikativnost i volju da svojim radom utičete na svest dece i napravite razliku u globalnom pogledu na bitne teme.

Kako se postaje vlasnik “VIP Kids” MASTER licence?

U ponudi je i MASTER licenca tj.licenca za određenu teritoriju, kupovinom koje vlasnik dobija ekskluzivna prava na teritoriju, oređivanje poslovne taktike, formiranje maloprodajne cene i stvaranje sopstvene mreže individualnih dilera s tim da već postojeći dileri automatski postaju deo te mreže.

MASTER diler u svom paketu dobija veći broj polugotovih knjiga, narudžbenica, flajera, postera i naravno softweare-a, ekskluzivno pravo na rad na teritoriji za koju kupuje licencu (uobičajeno je da to bude država). Cena Master Licence je određena brojem stanovnika i razvijenošću kulture čitanja na toj teritoriji. Ekskluzivno pravo na teritoriju znači da VIP KIDS nema nikakva prava prodaje kako knjiga tako ni Licenci na toj teritoriji jer se svaka prodaja odvija preko postojećeg Master dilera. Na primer – u slučaju da neko u Crnoj Gori poželi da postane vlasnik VIP KIDSove Dilerske Licence – tj. da započne svoj posao sa personalizovanim knjigama – VIP KIDS je dužan da ga uputi na svog MASTER dilera u Crnoj Gori – koji će shodno svojoj poslovnoj politici odlučiti da li će toj osobi prodati Licencu ili ne. VIP KIDS takođe nema nikakva prava na prihode MASTERa od prodatih knjiga ili licenci. MASTER Diler je potpuno nezavistan od VIP KIDSa što je striktno naznačeno u ugovoru.

VIP KIDS svoje interese štiti ANEKSOM o minimalnim količinama. MASTER Diler naime sam određuje svoju poslovnu politiku. U slučaju da je ta poslovna politika loša, te se tržište sporo razvija i prodaja nije zadovoljavajuća, VIP KIDS ima pravo na oduzimanje ekskluzivnosti – tako da MASTER Diler – postaje saradnik sa običnom DILERSKOM licencom. Naravno uvek postoji mogućnost dogovora o promeni poslovne politike i produžavanju probnog roka, ili izmeni aneksa o minimalnim količinama.

KONTAKT:

vesnadjurovic@yahoo.com

mob:060/4252599

Advertisements
 

Један одговор на “O nama

 1. Igor

  08/11/2016 at 1:48 am

  Poštovani,
  Zaista mi je drago što postoji ovakav vid izdavaštva u našoj zemlji, posebno u današnje vreme kada je sve manje onih koji su posvećeni knjigama, a posebno deca i zaista izražavam divljenje Vama koji se bavite ovim plemenitim poslom, a moje pitanje je vezano za cenu „VIP Kids“ individualne licence i pod kakvim uslovima se može postati vlasnik iste…!?

  Molio bih Vas da mi odgovor pošaljete na mejl.

  Veliki pozdrav,
  Igor J.

   

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

 
%d bloggers like this: